Toppa potatisen med det som du tycker är gott. Men det är ett perfekt alternativ till ett nytt modernt julbord och för er som äter mer vegetariskt så tycker jag att det här är ett toppen alternativ
Sötpotatis är något som jag börjat använda mer och mer, tycker det är riktigt gott och ett bra alternativ till vanlig potatis, dessutom lägre GI om man tänker på sådant
Ryggbiffmed ädelostsås. Biffen fick nöja sig med salt och nymalen svartpeppar och stekas några minuter på varje sida, men den verkade ganska nöjd med det
Sötpotatis är lite av en bortglömd rotsak men det kan vara riktigt gott, speciellt som i det här receptet där jag ökat på sötman med honung och sedan balanserat det med balsamvinäger och rostade pinjekärnor
Gjorde min fantastiskt goda basilikamajonäs till (recept HÄR) ochugnsrostadsötpotatis. Stekte också på färsk vitkål i massor med smör, blev fantastiskt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.