Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, den blir absolut bäst att göra på stor sats. Sätt ugnen på 225 grader. Tryck ut i form och baka på 8-10 min i mitten av ugnen. Sätt ugnen på 225 grader
Visst kan det ibland kännas ganska ensamt vid bordet när alla vuxna börjar med tre omgångar sill och skålar in midsommar - och där sitter man kvar och är ju inte riktigt som barnen som hoppar på det varma redan innan utan har på senare år seglat in på någon vuxenskala och snällt sitter och äter färskpotatis, gräddfilssås och rödlök
Gör en större eller mindre sats beroende på hur mycket du använder. Jag har lagt upp recept på cashewnötsmjölk redan en gång för ett par år sedan – men jag vill igen tipsa om här enkla sättet att göra egen veganmjölkpå bara 2 minuter. 1 knivsudd salt för att runda av smaken på mjölken. Mixa cashewnötter med 3 dl vatten på högsta hastighet i en stark blender (gärna starkare än 700 W) tills att konsistensen är helt slät och gräddig. 1 knivsudd salt för att runda av smaken på mjölken
Vegan,. Någonting jag länge har funderat på är att göra mer rena "ägg-produkter" av kikärtsmjöl. vad skulle nog jag sakna mest som vegan / äggallergiker / om jag nu inte åt ägg
Här finns en video på hur du gör ditt eget surkålshuvud. Koka upp vatten och häll över så de precis täcker dolmarna och låt de småputtra på låg värme i 50-60 minuter
Squashsallad (potatissallad LCHF style). Idag har varit en skön dag med långpromenad på vår isväg. För flera år sedan så läste jag, på forumet ”Kolhydrater i fokus”, om en variant på potatissallad fast LCHF istället
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
blanda såsen som det står på blå band kartongen och gör exakt som det står för då blir det bäst nu vet jag inte vilken sås du tog men gör som det står bara
Jag kallar såsen linssås boplognese style, givetvis med glimten i ögat. Just denna eftermiddag hävdade emellertid en ung man i disken att de hade slut på kött, och att jag fick hålla tillgodo med den färdigpackade färsen
Långkok - Pulled Pork S Style. I min lilla stuga har jag bara en liten miniugn, som dessutom inte riktigt är att lite på vad gäller temperaturen, så ugnstillagning var därför uteslutet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.