Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, den blir absolut bäst att göra på stor sats. Sätt ugnen på 225 grader. 1-5 msk kokossocker smaka av tills du är nöjd med sötma. Tryck ut i form och baka på8-10 min i mitten av ugnen. Sätt ugnen på 225 grader. 1-5 msk kokossocker smaka av tills du är nöjd med sötma
Måste göra en #repost på denna lyxiga variant med bla räkor, avokado, rödlök och dill. Hetta upp olja i en stekpanna, häll i smeten och låt omeletten gå på ganska svag värme tills den nästan stelnat (lite krämighet är gott)
Visst kan det ibland kännas ganska ensamt vid bordet när alla vuxna börjar med tre omgångar sill och skålar in midsommar - och där sitter man kvar och är ju inte riktigt som barnen som hoppar på det varma redan innan utan har på senare år seglat in på någon vuxenskala och snällt sitter och äter färskpotatis, gräddfilssås och rödlök
Omelett är för mig en variant på pytt i panna - egentligen. -) Eftersom jag tycker att det här är en omelett man bör prova, just giffelfyllningen som jag blandade med äggen blev toppen, gör jag ett recept av det här men ta det du har tillgängligt
Några drag på pepparkvarnen. 160 g (ca 4 st) Äggvitor (finns även på flaska) - 66 kcal. 60 g Lätt Créme Fraiche - 96 kcal. 50 g Spenat - 12 kcal. 30 g Vårlök/salladslök - 10 kcal. 120 g (ca 7 st) Körsbärstomater - 22 kcal. 1 tsk Rapsolja (stekning) - 40 kcal
Fördela tonfisken ovanpå och låt steka ytterligare ett par minuter. 1/2 -1 lök med blast. Vik ihop omeletten, låt steka 1-2 minuter och lägg sedan upp den på ett fat. Droppa över 2-3 msk olja från tonfisken. 1/2 -1 lök med blast
Fyll sen pajen med grönsakerna och häll på kesoblandningen. Botten2 dl kikärtsmjöl (kan köpas t ex i Hötorgshallen eller så kan man göra själv. Förgrädda i ugnen på 200 grader i 10 min. Fyllningca 200 g keso2 ägg1/2 dl sojamjölksaltFärska tomater, hade gula och röda körsbärstomaterSoltorkade tomaterBladspenatFärsk basilikaLite parmesan på toppenUnder tiden pajbottnen står i ugnen, blanda ihop keso, ägg, sojamjölk och lite salt i en bunke. 2 dl kikärtsmjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.