Servera färsspettenmed couscoussalladen och yoghurtdressingen. Smaka av med salt. Lägg över spetten på ett ugnsfast fat och och sätt in i ugnen i ca 10 min eller tills färsspetten är genomstekta. Blanda yoghurt med vatten, finhackad persilja, honung och 1-2 krm chiliflakes
Smaka av med salt och peppar. Lägg rucolasallad på ett uppläggningsfat och lägg bulgursalladen ovanpå. Koka bulgur i kastrull med vatten, buljongtärningar och ajvar relish, ca 20 minuter, tills bulgurn är klar
Koka bulgur, med buljongtärningen, enligt instruktioner på förpackningen. Lägg ruccola på ett fat och häll över bulgurblandningen, dekorera med tomater och lägg över den nystekta halloumin
Vi hade gäster i helgen och vi grillade kyckling som vi åt med denna fräscha bulgursallad. Nu börjar det äntligen dra in något svalare vindar, perfekt för en stund på altanen med datorn i knät
Vi började med att marinera lammrostbiff i en blandning av persilja, vitlök, citron, sumak (libanesisk syrlig krydda gjord på sumakbäret), svartpeppar och olivolja, som vi sedan grillade
Jag bestämde mig för att bjuda på bulgursalladmed kyckling. Det är så smidigt och är dessutom lätt att förbereda och ta med till stranden eller utflykten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.