Lägg den tinade laxen i en ugnssäker form. Häll citronsåsen över laxen. 1-2 msk citronsaft hade jag i min sås. Ställ in i ugnen i cirka 20 minuter, eller tills laxen är klar. 4 portionsbitar lax
Här hemma äter vi ofta lax, det är både gott och nyttigt. Lägg laxbitarna i en smord ugnfast form. 4 st laxfiléer. Grädda i mitten av ugnen ca 25-30 minuter. Ingredienser för 4 personer 4 st laxfiléer
Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Till laxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tiden laxen steks
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.