Entrecote med lingonmarinad och äppelsalsa och färskpotatissallad.
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g entrecote i skivor
  • ½ dl lingonsylt
  • ½ dl olivolja
  • 1 kvist färsk rosmarin
  • 2 msk soja
  • 1 krm salt
  • 3 krm svartpeppar
  •  
  • Äppelsalsa med pepparrot
  • 2 finhackade röda äpplen
  • 50 g finhackad gräslök eller efter smak
  • 1 citron
  • pressad saft
  • 1 tsk riven pepparrot
  • 2 krm salt
  • 2 krm vitpeppar
  •  
  • Färskpotatissallad med dill och rödisor
  • 800 g färskpotatis
  • i halvor
  • 100 g rädisor
  • i halvor
  • ½ finhackad röd lök
  • Dill efter tycke och smak finhackad
  • 2 msk rapsolja
  • 2 tsk rödvinsvinäger
  • 2 tsk senap
  • 3 krm salt
  • 2 krm svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.