Entrecôte med getostpolenta och whiskysmörsås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 skivor entrecôte
  • 2 msk whisky
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  •  
  • Getostpolenta
  • 5 dl vatten
  • 1 tärning grönsaksbuljong
  • 5 dl polentagryn
  • 75 g getost
  • 2 msk finhackade marinerade soltorkade tomater
  • 5 dl hackade svarta oliver
  • 2 msk finhackad basilika
  • 1 krm salt
  • 2 krm svartpeppar
  •  
  • Whiskysmörsås
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 1 tsk smör
  • 5 msk tomatpuré
  • 2 msk kalvfond
  • 5 dl vatten
  • 1 msk sweet chilisås
  • 1 msk balsamvinäger
  • 50 g smör
  • 2 msk finhackad basilika
  • 2 msk whisky
  •  
  • Grönsaker
  • 250 g grön sparris
  • 4 tomater
  • 5 tsk flingsalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.