börja med att steka kantarellerna i en stekpanna utan smör tills vätskan försvunnit. Lägg i en klick smör och fräs någon minut tillsammans med en hackad scharlottenlök
Serveramed crème fraiche, röd lökoch ost. Häll grovsalt i en ugnsfast form, tryck ner potatisarna i saltet och picka hål i dem ett par gånger med en kniv
Pepparstektsötpotatis. Stek majsen så den får färg. Låt allt bli varmt ochservera salsan ljummen. Lägg potatisen i en ugnssäker form och häll över smöret
Ett jättegott tillbehör till både kött och fisk. 250 g rimmat sidfläsk, tärna i 1 cm bitar 250 g champinjoner, kvartade 250 g gula steklökar, skalas 1 msk smör 2½ dl portvin 1½ msk o fond 2 lagerblad ½ tsk svartpeppar Stek fläsk,
Koka ihop juicen, skalet och honungen till en simmig konsistens och smaksätt med svartpeppar. Strimla löken tunt och marinera den i limejuicen, olivoljan, koriandern och chilin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.