Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgång till egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra bättre än de flesta köpe-såserna
Ät omedelbart. Bryn smöret – det ska dofta lätt av kola när det är klart, och fördela runt sillarna. Hacka äggen och strö sedan ägghack, lökoch dill över sillarna
Nykokt pasta - glutenfri här hos oss förstås - med en krämig och smakrik sås på plommontomater, lök, vitlökoch silkestofu, och toppad med hackade svarta oliver
Lägg lökarnaoch morötterna i en kastrull medsmöroch några matskedar vatten. Låt vatten ochsmör koka in i morötterna och krydda ordentligt med grovmalen svartpeppar
Ät omedelbart. Bryn smöret – det ska dofta lätt av kola när det är klart, och fördela runt sillarna. Hacka äggen och strö sedan ägghack, lökoch dill över sillarna
Ät omedelbart. Bryn smöret – det ska dofta lätt av kola när det är klart, och fördela runt sillarna. Hacka äggen och strö sedan ägghack, lökoch dill över sillarna
Ät omedelbart. Bryn smöret – det ska dofta lätt av kola när det är klart, och fördela runt sillarna. Hacka äggen och strö sedan ägghack, lökoch dill över sillarna
Ät omedelbart. Bryn smöret – det ska dofta lätt av kola när det är klart, och fördela runt sillarna. Hacka äggen och strö sedan ägghack, lökoch dill över sillarna
Finns sedan smöroch gul lök så är det bara lite salt och dill som pricken över i. I en annan stekpanna värmer du nu på smöret tills det doftar kola, då lägger du på fiskbitarna och salta
En lyxigare variant av pastasås tillsammans med strimlad entrecote. Tillsätt vitkål samt lökoch låt fräsa på medelvärme under omrörning tills löken mjuknar
Strimla köttet och fräs i smörmed salt och peppar. Fräs mjuk i smör. I med köttet och allt utom osten. Lagom med folk, inte så mycket köer, massor att göra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.