När ingefäran är klar lägger du den i lagen som du kokat upp med vatten, socker och citron. I dag gör jag syltad ingefära och det mina vänner, det är jäkligt gott
Hacka chokladen och rör ner i grädden tillsammans med gelatinbladen. Garnera med hallon. 1. Pannacotta. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter
Skölj och halvera frukten på längden och skrapa ur kärnhuset. Skär squashen i ganska stora bitar och koka dem knappt mjuka saltat vatten cirka 2-3 minuter
Detta är kladdigt och detta kan en stund det blir lite som tuggummi lättast är nog att använda handen och knåda med du kanske inte behöver allt florsocker
Börja med botten , smält smör o krossa kakorna. Garnera med resten av passionfrukten o jordgubbarna. 300 g vitchoklad. Vispa gulorna med sockret o vaniljsockret i ca 2-3 min. 300 g vitchoklad
Blev lite sugen på att testa med skumbananer iaf. Eftersom jag älskar skumtomtar och sett detta recept på flera andra bloggar trodde jag detta godis skulle vara något för mig – men det var det inte, way to sweet
Skumma väl under kokning så sylten blir helt klar. Häll upp lite sylt på ett fat och se om den stelnar, när den gör det häller du upp i väl rengjorda varma burkar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.