Den härliga smaken av pilgrimsmussla som ligger i sitt skal med en härlig grön ärtsoppa, precis lagom stekta lammracks ochen härligt efterrätt med kakor
Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rent av kärleksfull
Skala potatisenoch skär den i skivor. Rör ner vitlök och häll upp i en smord ugnssäker form. 1muskotnöt, riven. 1prästost, riven, mager. 14 person(er) Ingredienser 750 g potatis, Asterix 4 dl mjölk 1 tsk salt 2 krm svartpeppar, nymald 1 krm muskotnöt, riven 2 vitlöksklyftor, finhackade 1 dl prästost, riven, mager1. Sätt ugnen på 225°. Koka den på svag värme i mjölk, salt, peppar och muskot ca 10 min. Grädda potatisgratängen mitt i ugnen ca 20 min, eller tills potatisen är mjuk
) Av denanledningen hade jag faktiskt förberett enefterrätt hemma denna kväll. Jag blev bjuden på restaurang av mannenochäven om jag älskar att laga mat är det ju bara såååå underbart skönt att få gå ut och välja god mat från enmenyoch sedan bara bli serverad
En väldigt söt och god historia. Då var det dags att dela med mig av nyårsaftonensefterrätt. Botten består av Oreokakor, något som jag aldrig testat förut men som också var himla goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.