Schysst, glutenfri pizza med tomatsås, grönkål, getost, päron, valnötter honung och balsamico. Förra veckans #melfest spenderadesmed min ena bästie och hennes pojkvän by my side
Japp, det gjorde jag, och jag har inte dåligt samvete, mår inte illa, ångrar inget, skulle göra om det igen när som helst (okej, inte när som helst, men när som helst med start om typ tre timmar
Efter enlitenskåprensning kom jag fram till det här enkla flarnet medgetost och enenkel sallad. Riktigt gott tillsammans med ett glas rödvin som enliten kvällsmåltid, supé eller som förrätt
Och nu när allt är fixat och färdigt så tänkte jag slänga in ett inlägg här om förra tisdagens varma macka som genomgicken Make-over och förvandlades till en omelett med smaker från Italien
Pajdeg innehåller mycket fett och vitt mjöl, äggstanningen bygger på gräddmjölk eller bara grädde, i fyllningen har man ost med hög fetthalt och många gånger innehåller pajenäven bacon eller liknande
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
lägg lite av morötterna i taget i en potatispress och krama ur vätskan med hjälp av den). Här kommer det utlovade receptet på den fantastiska röstirulltårta som vi serverade till linsbiffarna som ni fick recept på igår (se här)
Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Magisk chokladkaka med apelsin. Min variant har en mild smak av apelsinchoklad som för tankarna till det klassiska godiset romerska bågar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.