Vad vore en måltid utan sallad. Men i bland kan man bli trött på det vanliga, sallad, tomat och gurka. Här får ni tips på en sallad som vi serverar på Gästgivaregården till lunchbuffeén
Enav de godaste kladdkakorna ever. Du kan gott ta två påsar saffran så blir det säkert ännu godare. I torsdags blev det vit kladdkaka med saffran ❤️ Här kommer receptet
Och fullkornscouscous hade jag inte testat tidigare. Med egna späda lila bönor avsorten "Blauhilde" (eller var det möjligen "Violet podded stringless") och ljusgula extra goda morötter, "Jaune du Daubs"vill jag göra det absolut mesta av dem
Efter gårdagens galna tempo är jag helt slut och dessutom är det världenshäckaväder ute, så jag planerar att ligga på soffan, kika på någon serie varvat med fotokurs och trycka i mig den lilla biten som finns kvar avden gudomligt goda bankakan jag bakade för någon dag sedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.