i en skål medspenat, philadelphiaost och kesella. Denna fredag arbetade Anders hemma vilket resulterade i att han både hämtade och lämnade på skolan samt travade iväg till tennishallenmed våra två juveler
En grön smoothie medspenat, mango, ananas ochkokosvatten. Imorse gjorde vi frukost till tjejerna på kontoret och när vi hjälps åt älskar jag att leka medmaten
Canelloni med fänkål ochspenat. De var verkligen helt helt underbara, så jag tiggde så klart till mig receptet och inväntade tillfälle att få göra dom själv
Häll lite olja på en plåt med bakplåtspapper och fördela rödbetsbitarna jämnt. När det är så varmt ute (och inne) som det har varit nu densenastetiden står jag ogärna och bakar eftersom a) det blir så himla himla varmt när ugnen är igång, b) det blir helt plötsligt väldigt ansträngande att knåda ihop degar, samt c) precis allting som innebär att en måste röra på sig blir ansträngande
Ta sedan upp med hålslev och lägg i en sil, skölj med kallt vattenoch pressa sedan ut vätskan. Den här gröna gazpachon får framförallt sin intensiva färg från spenat, men jag har även i koriander, gurka och lime
babyspenat. salt och svartpeppar. 150 g mascarponeost. 100 g babyspenat. 300 g pasta Sås 1 st gul lök 25 g smör 1 dl fiskbuljong 1 dl torrt vitt vin 2 tsk finrivet citronskal 2 msk citronsaft 150 g mascarponeost 100 g babyspenat salt och svartpeppar 200 g extra stora räkor skalade 1 msk olivolja Servera medbabyspenat dillkvistar ev några oskalade räkor citronklyftor
400 g Zeta Strozzapreti Casa Di Luca 1 gul lök, hackad 2 klyfta vitlök, hackade 0,5 dl Zeta extra jungfruolivolja classico 1 dl vitt vin 250 g Zeta mascarpone 65 g spenat 200 g rökt lax
Smaka av medrivenmuskot, salt, peppar och gräslök. Krydda med salt, peppar ochen nypa socker. Blanchera spenatengenom att koka upp vattenoch slå det över bladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.