När våra barn, och deras respektive, var här och åt en dag bjöd jag på enenkel morotssoppa och detta mumsiga bröd, fyllt medriven lagrad ost och min hemmagjorda gröna solrospesto
Ännu en variant på panerad och fylld lövbiff då vi fastnade för denmed skinka så gjorde vi en annan variant denna gång meden annan sorts färskost ochsalami i och blev minst lika gott som förgående delikatess, vi hade svårt att avgöra vilken vi gillade bäst
Droppa generöstden extra fina olivoljan över fyllningenoch krydda med salt och peppar. Lägg ut parmaskinkan, äggen, osten, basilikan (och tomater och oliver om du använder det) på mitten av rektangeln
Hacka svampen grovt (med champinjoner. Skala, halvera och skiva löken tunt. Skär av ett lock på en franska, man skall inte halvera limpan utan bara komma åt innanmätet
Kanske är du på jakt efter något lite extra gott till helgens middagar och tänk att då kommer vi här, som gubbenoch gumman ur köket med ett supersmarrigt tips på fläskfilé
Lägg över svampen i stekpannan medkycklingenoch häll ner resten av ostenochmatlagningsgrädden. Precis innan servering strimla baby spenatenoch strö över grytan och låt den sloka ner i grytan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.