Och av någon anledning smakar den aldrig likadant. )Många olika varianter har det blivit genom åren och när jag ramlade över ett recept med mjukost i på JENNYS MATBLOGG var jag ju tvungen att testa
Prinskorv, smaksatt med äppelglögg och rosmarin. En tredjedel av köttet blandades med isvatten och äppelglögg och kryddades med rosmarin, vitpeppar, salt samt lite nitrit
För ett par år sedan så gick jag en “surdegskurs”. Se till att ha ganska mkt i burken så att det alltid blir lite över efter ett bak så du slipper göra om hela proceduren
Eller, egentligen bestämde jag mig för detta redan igår, så jag satte igång att koka äppelmos klockan elva på kvällen - men ni vet ju vid detta laget, att jag är rätt hängiven min frulle
En klassiker (zucchinisnittar med skagenröra) och två nya rätter. Sätt ihop med en tandpetare. Här får ni recept på de två nya tilltuggen jag gjorde i år
Med kombomat menar jag att vi gärna tar två maträtter (i huvudsak snabbmat) och gör om till en. Här tänker jag främst på alla nya sorters smaksatt vatten som släpps i butik var och varannan dag
Längesedan ni fick ett nytt recept, men igår vart jag riktigt inspirerad. Gjorde egen marinad till kycklingfiléerna och vitlökssås, kryddade potatisen med ny krydda också
Det är alltid kul mednya och bra idéer. Kanske det enda jag tror mig sakna under sommaren är fredagskänslan, men å andra sidan är det ju denna tid fredagskänsla var och varannan dag, så egentligen att det nog bara är ett sätt att lura mig själv, att få det att kännas bättre att komma tillbaka till vardagen än vad det faktiskt är
Vi stod båda och letade ingredienser till julgodis och julbak. Nyfiken som jag är har jag redan spanat in hennes blogg och det tycker jag ni också ska göra för där fanns mycket gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.