Riktigt inspirerande föreläsare och jag kom därifrån med inte bara nya tankebanor kring beteendeförändringar, hur man föreläser och hur vi ser på mat, utan även nya kontakter och eventuellt lite nya spännande projekt i framtiden
Jodå det är skönt att ha rensat hjärnkontoret. Men den där strålande och bästa ever idén den visade sig inte, antar att den gömde sig bakom någon hjärncell och väntar in rätt tillfälle att poppa upp, men mycket annat kom på pränt och jag tror att saker och ting kan hända framöver
Dom här två rätterna går dessutom väldigt bra att förbereda dagen innan vilket jag gjorde. Igår hade vi kalas här hemma och såklart så skulle det lagas mat
Cheesecake är gott och pannacotta är gott. Och tänk att de gifter sig utmärkt tillsammans. Lena blev av med sin fasa för gelatinblad när hon gjorde denna dessert, men jag har förenklat receptet ytterligare
Fasta två dagar i veckan med juice. Grön juice att dricka under din fasta två dagar i veckan. Kolla in där för mer tips på Juicer som du kan använda när du inte fastar två dagar i veckan
ugnsrostade färskpotatis med grönsaker. är gott med ljumna grönsaker till sommarens grillmiddagar. Jag brukar skölja dom och dela dom i halvor och lägga på en plåt skiva över gul lök i båtar
1. Stek korvarna ett par minuter i smör i en stekpanna. De behöver bara få lite yta. Låt korvarna svalna. 2. Rulla ut smördegen (eller om du gör egen) och skär till remsor lika långa som korvarna
Monika och Kjell levererade tvånya recept på kalla såser till det grillade köttet och eftersom de var så in i bänken goda så var vi ju tvungna att be om recepten och skicka dom vidare till er
Först en lättlagad från Arla, en verklig favorit. Jag bjöd på denna på min födelsedag, men hade slut på lingon så det blev röda vinbär istället - fungerade utmärkt
Bakad potatis med olika röror är en lättlagad maträtt som inte kräver mycket av kocken. Det enda som behövs är lite tid eftersom potatisen behöver ungefär en timme i ugnen (200 grader) för att bli färdiga
Att använda nya kryddor, ingredienser och hur man ibland fräser kryddor i en viss ordning för att få rätt smak på rätten, silar yougurth och gör egen panirost mm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.