Hårdkoka äggen. Låt svalna. Skala och mosa dem. Blanda med crème fraiche och smaka av med salt och peppar. Bryt av nedersta biten på sparrisen och släng
Gör några goda dubbelsmörgåsar med mycket klippt grönt emellan att äta till. DAGENS RECEPT 14-11-17KORVGRYTA MED BRYSSELKÅLJust nu är brysselkålen särskilt mjäll och fin, så använd den till olika rätter - t ex soppor, grytor och gratänger
Morgonmys ♡. 23 Januari 2016 /. 11. 32 /. livet. /. Permalink /. 0. Lyxigare än såhär blev det inte. Mattias jobbar över och Adrian e jätte förkyld och har feber
Svenska matklassiker. Svensk matkultur står kanske inte så högt i rang internationellt sett och oftast brukar man nämna köttbullar som den typiskt svenska maträtten
Skala och skiva löken tunt. Stek löken mjuk på svag värme i smör eller olja. Skala och hacka äggen. Låt ansjovisfiléerna rinna av (men spara lite av spadet) och hacka dem
Jättegoda snittar med kryddig och len ostkräm - perfekt som mingelmat eller på ostbrickan. Ingredienser 24 st 4 dl riven Kvibille® cheddar riven250 g Arla Köket Kesella® kvarg 8 skivor kavring1 msk sesamfröGör så här
Nu när det blivit så populärt med texmexmat så att affärerna har hela hyllor med bara produkter till tacoskvällar vill jag här bidra med ett recept som följer den trenden men ändå knyter an till det mer mexikanska
Varje hålkaka blir fyra dubbelsmörgåsar. Hålkakor var bra länge sen jag bakade så igår efter att ha bläddrat i kokboken ”Vilt med Salming” och fastande på sida 107 så bestämde jag mig för att baka
Lägg ut brödet på en skärbräda. Skala, kärna ur och skär äpplet i tärningar. Blanda äppeltärningar, färskost, citronsaft, spiskummin, dijonsenap och salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.