Ställ formen och resten av mördegen i kylen medan du gör fyllningen. Skala och skiva äpplena tunt. Strö försiktigt på valfri mängd kanel jämnt över äpplena
För att sedan få två delar i samma storlek så tryckte jag ut hälften i en form, med bakplåtspapper under så att jag kunde lyfta upp det sedan, sedan så la jag nytt bakplåtspapper och tryckte ut andra halvan
Skala och skär äpplena i små bitar och blanda ihop dem med sockret och kanelen. I helgen bakade jag de här goda äppleoch kanelmuffinsen, äppleoch kanel är en stor favorit hos mig och jag tycker att det är jättegott i muffins
Mosa banan och blanda med ägg. Riv äppleoch blanda i. Och gud så goda de blev. Blanda alla torra ingredienser i en separat skål, häll sedan ner detta i smeten och blanda väl
Servera de varma äpplena i en djup tallrik med en rejäl kula glass. Smaka av med en nypa salt. Karamellisera sockret i en stekpanna och tillsätt sedan äpple
Bullarna ska stå med snittytan åt sidorna om du ska göra gifflar. Solen strålar och trots att jag är genomförkyld så känns det som att det kommer bli en toppendag
Servera de varma äpplena i en djup tallrik med en rejäl kula glass. Smaka av med en nypa salt. Karamellisera sockret i en stekpanna och tillsätt sedan äpple
Även om de är goda som de är, blev de sjukt goda när man använder dem i en Cookie sandwich. De är jättegoda att äta som de är och de är jättebra att ha med sig som mellanmål i ochmed att de håller sig utan att man behöver ha dem i kylen
Hacka äpplenamed skal och kärnhus och lägg i en kastrull. Blanda ut jästen med lite socker och lite ljummet vatten i en skål, då får du en vätska som sedan lättare blandas i äppelvattnet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.