Det fick bli äggsalladsmacka. 2 rostade surdegsbröd, en över och en under äggsalladen. Kom hem från jobbet en dag i veckan och skulle fixa något snabbt att äta till lunch
Idag blev middagen, kycklingklubbor med en äggsallad som jag smaksatte med curry. Tillsammans med ett krispig isbergssallad och gurka blev salladen en fräscht tillbehör, till timjankryddade kycklingklubbor som jag hade tillagat i ugnen
Så det fick bli det som serverades till torsken, tillsammans med isbergssallad och gröna ärtor. De nämnde äggsallad, och det fastnade hos mig, tänkte att det kunde gott till fisk
Ingredienser Portioner. 4 4 ägg 2 hela saltgurkor 1 kruka gräslök 2 tsk dijonsenap 1 dl crème fraiche salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Smaka av med senap, salt, peppar och dill. Denna äggsallad passar superbra som tillbehör till tex fisk eller varför inte äta den på en god smörgås eller i en wrap
Små sandwichar eller liknande dubbelmackor fyllda med den här goda currykryddade äggsalladen passar perfekt att servera som en lättlagad förrätt eller tilltugg på nyårssupén
Jag är lyckligt lottad med två små helt orädda barn. Milia däremot är kompis med alla. Får hon dessutom span på något annat barn, helst bebis, så slår hon följe med barnet helt obekymrat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.