När man är många på sommarens kalas så passar det bra att bjuda på dubbelmarineradfläskfilé. Putsa köttet, krydda med salt och peppar och bryn fläskfilén i stekpanna
Det är en oerhört smarrig dubbelmarineradfläskfilé med finfina tillbehör, perfekt att bjuda på när man vill ha maten förberedd i god tid och slippa stå vid spisen just innan det är dags att hugga in
Ett bland de mest sökta och visade recepten här på bloggen är dubbelmarineradfläskfilé. Färgad av en period där aisatiska smaker från lime, ingefära och chili har dominerat min matlagning ville jag därför uppdatera min marinad och göra fläskfilén lite hottare och modernare
Den här fläskfilén får en fantastiskt fräsch och god smak. Börja med att putsa fläskfilén från. Blanda till den första marinaden, krossa vitlöken och blanda samman kryddorna, oljan och sojan, Lägg sedan fläskfilén i en
Lägg fläskfilén i marinad 1 i dubbla plastpåsar över natten. Skiva fläskfilén tunt och lägg upp på fat och häll marinad 2 över. Servera med nykokta haricots verts och lime 1 fläskfilé ca 800 g
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.