Ta ut fläskfilén när den uppnått rätt innertemperatur. Så nu är vi rustade när våren kommer Förra veckan bjöd vi svärmor och svärfar på FLÄSKFILÉASIANSTYLE, och jag ska erkänna att jag var lite nervös för svärfar, som har lite svårt när det vankas lite starkare mat
När man är många på sommarens kalas så passar det bra att bjuda på dubbelmarineradfläskfilé. Putsa köttet, krydda med salt och peppar och bryn fläskfilén i stekpanna
Det är en oerhört smarrig dubbelmarineradfläskfilé med finfina tillbehör, perfekt att bjuda på när man vill ha maten förberedd i god tid och slippa stå vid spisen just innan det är dags att hugga in
Den här fläskfilén får en fantastiskt fräsch och god smak. Börja med att putsa fläskfilén från. Blanda till den första marinaden, krossa vitlöken och blanda samman kryddorna, oljan och sojan, Lägg sedan fläskfilén i en
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.