Smaka av med salt, nymalen svartpeppar och tillsätt basilika eller persilja. Blanda med pastan. Med några matskedar mjölk eller grädde spär du pastasåsen om du vill ha en tunnare pastasås
Skär kycklingfiléerna i större bitar. Bryn kycklingen med löken. Smaksätt med basilika, salt och peppar. Servera kycklingsåsen med pasta, parmesanost och en fräsch sallad
Gårdagens middag blev en krämig pasta medkycklingfilé, champinjoner, lök, chevréost och gräslök. Fräs löken och kycklingen i smör och krydda med salt och pepparn
Bestämde mig för att ha kycklingfiléer till middag med någon god sås till. Jag delade kycklingfiléerna mitt itu och stekte dem i smör ett par minuter på varje sida
Bryn köttet och krydda med salt och peppar, när det är klart lägger du över i en annan kastrull. 4 kycklingfileér200 g skogschampinjoner3 soltorkade tomater2 banan scharlottenlökar1 bunt grön sparris75 g haricot verts100 g färsk spenat75 hg parma eller proscuttiosmör att steka isalt och pepparsteksky2 dl gräddeStrimla kycklingfilén i tunna skivor. Tillsätt grädden och låt detta småkoka 5 - 10 min, smaka av med salt och peppar
Lägg frysta kycklingfiléer i marinaden på kvällen och låt de tina och marineras i kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
baconlindad kycklingfilémed ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.