Servera med färsk pastaoch toppa med färsk basilika. Saknas maizena hemma, spara lite av pastavattnetoch rör ner i pastasåsen så tjocknar såsen ytterligare
Skär fläskytterfilen i skivor och krydda med salt, peppar och salvia och stek skivorna i smör/rapsolja tills de fått fin färg, ej för länge då blir de torra
salt och peppar. 250 g cocktailtomater. 1 dl soltorkadetomater, strimlade. 1 kruka basilika, bladen. 0,5 gul lök 250 g cocktailtomater 2 klyftor vitlök 300 g spaghetti 1 dl soltorkadetomater, strimlade 7 dl vatten salt och peppar 1 kruka basilika, bladen 2 dl parmesanost, riven
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkadetomateroch en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomatmed grädde eller crême fraichè
Lägg pastan i en stor form och häll fläskfiléskivorna, såsen ochtomaterna över pastan. Koka pastan enligt instruktioner, och låt den sedan rinna av ordentligt i ett durkslag
Smaksätt medbasilika, salt, nymald svartpeppar och chili flakes. Basilika. Med inspiration från min gode väns sås i tidigare inlägg kommer här en enkel och supersmarrig pastarättmed liknande smaker
Om du, precis som jag, gillar vitlök, basilikaochsoltorkadtomat så måste du testa detta. Jag fick en hel del uträttat och både smått och gott fick följa med hem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.