Toppa medfärsk persilja. Currysås hör ihop med kyckling men istället för att steka kycklingfiléerna klara i stekpanna som jag oftast gör så la jag dem i en ugnsform efter att de fått lite ytlig färg
Hacka löken fint. Fräs i smör och curry utan att bryna löken. Låt svalna. Blanda ner i crème fraichen ooch blanda i honung (eller ljus sirap), salt och svartpeppar
Vi åt kycklingen tillsammans medpasta och en klick svartvinbärsgelé. Pasta,. Lägg kycklingfiléerna på ett bakplåtspapper och krydda dem med salt och peppar
kycklingen medfärska örter som basilika, timjan och/eller oregano vid servering. Eller stek på låg värme med lock eller folie över kycklingen tills den är klar
kycklingen medfärska örter som basilika, timjan och/eller oregano vid servering. Eller stek på låg värme med lock eller folie över kycklingen tills den är klar
Finhacka eller krossa enbär (färska eller torkade). Bryn kycklingfiléerna i smör, salta och peppra. knippa gräslök och en liten tuss färsk timjan (eller motsv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.