De här prosciuottolindade kycklingfiléerna fyllda med pesto och mozzarella har inget på grillen att göra utan ska stekas i pannan så att det blir fin färg runt om
Skala äggen ochfinfördela dem till smått i en skål med hjälp av en ballong visp. Den påskbuffé som vi åt av igår gjorde oss minst sagt mätta och belåtna så det fick bli lite getost och vin till kvällen i all enkelhet
Det ska verkligen bli sååå mysigt att få gå bort och äta gott. Hälften av familjen är färdigklädd, och jag tänkte göra ett litet inlägg innan vi ska bort till några vänner på lite god mat
Låt detta stå och marinera i kylen ett par timmar för mer smak. Var och letade lite matinspiration och fastnade för de här goda champinjonerna, vitlöks, och chilimarinerade champinjoner, som gav stor utdelning för liten insats i köksregionen
Lite piggare och lite mera på gång inför en stundande hösttermin. Kanske är det ovanstående kaka, eller någon av alla de andra bakverk jag provsmakat och bakat under tiden för trädgårdscafeet som fick jeanstyget att kännas extra tight
Påsken väntar runt hörnet och så även en hel del födelsedagar bland mina nära ochkära. Igår när det var så vackert väder tog jag mig en tur till NK för att botanisera lite på godisavdelningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.