Pot au feu, soppgryta, pulled högrev - kalla det vad ni vill -  med rotfrukter och afrikansk kryddning
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 - 1,1 kg högrev
  • 500 g morötter
  • 400 g potatis
  • 200 g palsternackor
  • 150 g kålrot
  • 100 g rotselleri
  • 5 stora vitlöksklyftor
  • 1 msk afrikansk kryddblandning (bild på vad den innehåller hittar du i det här receptet på pulled pork)
  • 2 msk chilisås
  • 1 msk olivolja
  • 2 dl äppelmust
  • 2 köttbuljongtärningar - Kung Markatta
  • 1 msk röd balsamico
  • eventuellt lite kvarnsalt
  •  
  • Till fetaostkrämen
  • 100 g fetaost
  • ½ burk smetana
  • 1 tsk pestokrydda med ramslök - eller lite vanligt flingsalt och lite hackad persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.