Innan jag packar ihop datorn tänkte jag bara tipsa om världens snabbaste lunch som vi åt i lördags - en kylskåpsrenssallad meddinkelpasta och pocherat ägg på toppen
Så här gör du. 1. Blanda mjöl och gryn. Skapa en grop i mitten och knäck äggen där i. Tillsätt salt och använd en gaffel för att blanda äggen i mjölet, små mängder åt gången
Honung, sylt, ägg, potatis, rapsolja, kalkon, dinkelpasta och bröd. Faktiskt så räcker det med några stationer på tunnelbanan innan man kan kliva upp och in en stor skördefest
Börja med att koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. med folie så inte ytan bräns. 4 portioner pasta av valfri sort (tex dinkelpasta). 400 g pastasås med valfri kryddning
Koka pastan enligt förpackningen, när pastan är klar läggs den tillbaka i kastrullen (jag använde dinkelpasta från dinkelboden, varav den korta tillagningstiden)
Blanda avsvalnad pasta med Keso eller fetaostblandning samt hackad persilja. Strö över nymald svartpeppar och servera salladen med tunna skivor lufttorkad skinka
Det är inte sniglar, det är dinkelpasta. Serveras med fördel tillsammans med lite pesto. HM-brallan skär in på alla möjliga och omöjliga ställen och idag när jag avslutade gymmandet med några 100 meter på löpbandet (promenerande) så kände jag hur blygdläpparna liksom svängde över mittsömmen - fram och tillbaka för varje steg jag tog och det var inte angenämt I must say
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.