Tillminpraktik har jag satt ihop en vegetarisk veckomeny med lättlagade rätter för att inspireratill mer vegetariskmatlagning hos deltagarna på de kommande föreläsningarna
Jag brukar snabbmarineraquornfiléerna (ledsen för att det saknas måttangivelser på marinaden men jag skvätter bara iingrediensernai en påse och det bliralltid bra) men vill du inte göra det går det bra att bara salta och peppra när du steker dem (i mycket smör)
Då vi här hemma försöker äta litemindre kött, så har vi nu testat Quornfilé. Detta var riktigt gott. Jag ficktipset från en arbetskamrat på jobbet att quornfiléblir bättre om man marinerar den lite
Förra veckan grävde vi dessutom fram ett recept, av det lite mer matiga slaget, på en rätt med quornfilé och rabarber, som för övrigt var ett riktigtvandringsrecept back in the days när det fanns en matbloggosfär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.