Tänkte att jag skulle dela med mig av receptet på en gryta som vi snodde ihop häromdagen. Den här grytan blir riktigt kryddig och mustig och det lena gröna moset passar perfekt till
Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
Här kommer ett recept medpuylinser som kan passa bra till helgen kycklinggryta. Blanda hälften av kryddorna med smöret och lossa på skinnet över bröstet på kycklingen och stoppa in kryddsmöret
Dessa grönalinsermed smak av timjan,. medans mina kollegor gjorde i ordning köttet så gjorde. Koka linserna mjuka i kastrull enligt instruktonerna på förpackningen
Jag har hittills bara testat dhal baserad på linser, vilket har varit gott, så nästa gång det blir dhal tänkte jag testa med mungbönor, för det används sällan här hemma
Jag har hittills bara testat dhal baserad på linser, vilket har varit gott, så nästa gång det blir dhal tänkte jag testa med mungbönor, för det används sällan här hemma
Smaka av med lite salt och peppar. 1 Skölj linserna. Koka dem under lock i en gryta med vatten och buljongtärningar tills de nästan är mjuka, cirka 20 minuter. 2 dl grönalinser
Hetta upp olivoljan i en stekpanna på medelvärme, fräs lök och vitlök. Linserna. Häll på linserna och buljongen, täck med lock och sjud i 8-10 min tills buljongen är absorberad, smaksätt med salt och peppar. 2,5 dl GoGreen grönalinser, okokta och sköljda
Resultatet blev en krämig Chili con carne med god smak. Rör i de okokta grönalinserna. Det ska vara blött i grytan, för linserna suger åt sig ganska mycket vätska
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.