Skölj linserna i kallt vatten genom en sil. Tillsätt paprikapulver, tomatpuré och tomater med spad. Tillsätt buljong och lagerblad, och krydda med mejram
Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
Här kommer ett recept medpuylinser som kan passa bra till helgen kycklinggryta. Blanda hälften av kryddorna med smöret och lossa på skinnet över bröstet på kycklingen och stoppa in kryddsmöret
Jag blev då sugen på att göra nåt mustigt och kryddigt med en Marocansk kryddning. På så sätt tar allt smak av varandra och det blir extra smarrigt och mustigt
Grönalinsermed kokosmjölk. Det är väl värt besväret att laga grön linsgrytamed kokosmjölk, även om det betyder att man måste införskaffa några mindre vanliga ingredienser
Jag bytte dock ut de bruna mot små, grönalinser och det funkade utmärkt. The post Mustigtlinsris – Masoor dal pullao – Indisk risrätt medlinser, nejlika och kanelstång appeared first on Laga indisk mat
Smaka av med lite salt och peppar. 1 Skölj linserna. Koka dem under lock i en gryta med vatten och buljongtärningar tills de nästan är mjuka, cirka 20 minuter. Blanda ner det frästa i linsgrytan och koka ytterligare cirka 10 minuter. 2 dl grönalinser
Salt & Peppar. Gå igenom linserna, ibland kan det komma med dåliga linser i påsen. Den lagas på ett gott basmatiris, grönalinser, en härlig kryddblandning, karamiliserad lök och russin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.