Dennaär god att servera både varm och kall. Världens bästa recept (som jag bakat iaf). Om ni väl börjat göra dennaär det svårt att tycka om den man köper i butik efteråt
Då blev det denhär goda blomkålspannkakan. Mixa den lätt tillsammans med övriga ingredienser. Lingonen brukar jag använda lite sötning i, men det är ju frivilligt
Jag plockade en halvfull ICA-kasse med små fina kronor av nässlorna. Det är mamma somlärt mig denna soppan och hon själv plockar nässlor nästan varje år så jag har tagit efter dentraditionen
I Norden har vi ju de fantastiska danska smörrebrödensom förgyller mackhimlenmen det är ju inte riktigt samma sak somen smörgås som dryper av smält ost, bacon, kött, sylt (jodå), banan, (jodå, en gång till), jordnötssmör, majonäs, och allt vad man kan hitta på
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. Rör om tills osten smält. 1vatten. 1hönsbuljongtärningar. 1svartpeppar, nymalen. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
grovmald svartpeppar. Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. färsk salvia, hackad. Strö över parmesanost och servera med spenat och pressad potatis
Dra bort papperet (pensla med lite kalltvatten så lossnar det lättare) från kakan. Ta kakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp den med den sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper
grovmald svartpeppar. Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. färsk salvia, hackad. Strö över parmesanost och servera med spenat och pressad potatis
Eller till och med en ny tjänst, med enabenet i den administrativa världen och den andre i det kliniska medicinska, hur kul som helst och hur glad som helst är jag
Då blir kocken glad och jag vet med all säkerhet att Mr C älskar denhärdesserten, för efter jag fotat de här, försvann de lika fort somen avlöning, ja det är sant
Blanda de torra ingredienserna. ½ dl pumpakärnor. Det blir en lös smet. ½ dl solroskärnor. Fördela smeten i formarna och grädda i 150 grader i två timmar. Ja, det skall var så länge som två timmar 9 dl vetemjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.