Denna vecka startar med ett recept på vegetarisk husmanskost i form av en krämig och len stuvning medmorötter, serverad med stekt bönkorv och kokt potatis
4 4 morötter 1 liten rödlök 3 vitlöksklyftor 1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar) 2 msk smör 1 dl hackad kruspersilja flingsalt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Fräs de rivna morötterna i olivolja i en stor kastrull. Låt det koka ihop någon minut och smaka av (kräftosten ska ju i sist med så soppan behöver inte vara perfekt ännu, men det ska ju smaka gott)
Vänd sedan ner morötterna i såsen, och servera med biffarna. Krydda med salt och peppar. Medan biffarna steks kan du smälta smöret i en kastrull på medelhög värme
Skala och riv morötterna. Sedan hatade jag även när de rev morötterna så här fint, det blev ju som bara en enda sörja, väldigt saftigt men jag ville ha större bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.