BALSAMVINÄGERROSTADE MORÖTTER OCH ROSÉPEPPARBIFFAR
Malin's Diner
Malin's Diner
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Rosépepparbiffar ca. 12 biffar 700 g blandfärs
  • 500 g nötfärs
  • 1 dl grädde
  • 1 dl vatten
  • 4 msk ströbröd
  • 2 små ägg
  • 1 gul lök
  • 2 msk kalvfond
  • 2 tsk salt
  • 1 1/2 msk mortlad rosépeppar
  • Rosépepparsås
  • 1-2 msk mortlad rosépeppar
  • 2 1/2 dl matlagningsgrädde
  • 2 dl cremé fraiche
  • 2 msk kalvfond
  • 1 1/2 msk tomatpuré
  • 1-2 tsk kinesisk soja
  • salt
  • Ugnsrotade rotfrukter
  • 1 kg delikatesspotatis
  • 2 stora palsternackor
  • 2 msk smaksatt rapsolja med timjan
  • flingsalt
  • torkad timjan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.