Heat the oil in a large pan over medium-low heat. Serve with steamed rice and naan, if desired. Add the coriander, turmeric, cardamom, garlic, garam masala, ginger and cayenne pepper, if using, and cook until fragrant, 30 to 60 seconds. Cook on medium heat to thicken, about 6 minutes. 1 teaspoon garam masala
Servera tillsammans medBiryaniMasala-grytan, naanbröd (eftersom jag inte hade tid att göra naanbröd värmde jag istället tortillabröd i en panna med hög värme) och lite isbergssallad och… bara njut
1Till servering200 g cashewnötter 0,5 dl rapsolja jasminris. 500 g kycklinglårfilé 2 klyftor vitlök, hackade 2 morötter, skalade och skurna i slantar 1 röd paprika, i munsbitar 3 salladslökar, i 3 cm-bitar 2 pak choi, i grova bitar
En fantastisk rätt med härliga smaker. Biryani är en risrätt som är väldigt populär i de Orientaliska länderna, främst i Irak men även i Indien och Pakistan
Börja med att blanda din egen biryanikrydda om du inte har en färdigköpt och ställ åt sidan. God att serveras som den är med sallad och tzatsiki eller bredvid en god gryta
Blanda kryddorna till currypastan i en blender/med stavmixer. Servera med ris och naan. Täck med lock och låt sen sjudai 15 minuter under omrörning tills kycklingen är genomstekt. 1 tsk garam masala
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.