Börja med kycklingen. Tvätta kycklingen, marinera med valfria kryddor (jag använde olja, paprika, vitlökskrydda, aromat, spiskummin salt och peppar), ju längre tid du marinerar innan desto godare.
Servera den krämiga parmesankycklingen tillsammans med risoch broccoli. Hetta upp olja i en stekpanna och stek löken tillsammans med kycklingstrimlorna tills kycklingen får lite färg och blir helt genomstekt
Det blev kyckling i kokos och jordnötssås med ris. Saftig kycklinginnerfilé blandas i en sås gjord på kokosmjölk smaksatt med jordnötssmör, kokos, sambal oelek och röd currypasta
FacebookTwitterPinterestGoogleE-postSkriv utMerPocketTumblrLinkedInRedditTelegramWhatsAppSkype. Lägg ner kycklingen, om inte saften från kycklingen avdunstar höj värmen och stek klart
Signe har dans träning i afton oxå så jag väntar där just nu och passar på att skriva receptet åt er på den super goda kycklinggrytan vi laga för ett tag sen
getElementById('share-count'). Strö det råa riset i botten på en ugnsform och lägg kycklingen på. Koka upp kycklingbuljong med curryblandningen, vitlök och slå i ugnsformen
4 4 port ris 4 kycklingfiléer 1 förp minimajs (à 425 g) 150 ml teriyakisås 65 g babyspenat Att ha hemma 1 tsk olja 1 1/2 dl vatten Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.