Citronpasta med spenat och rostade hasselnötter
Hötorgshallens blogg
Hötorgshallens blogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 Minuter Tillagningstid 10 Minuter Total tid 15 Minuter Portioner: 4 Ingredienser 1 förp Pastificio La Genuina, 500 g (citronpasta) 1 msk matolja Sås: 5 dl vispgrädde salt, svartpeppar 150 g färsk babyspenat rivet skal av 1 vältvättad citron 2 dl riven parmesan Till servering: 1 dl riven parmesan 100 g rostade hasselnötskärnor nymalen svartpeppar Instruktioner Koka pastan enligt anvisning på förpackningen, men minska koktiden med 2–3 minuter Låt pastan rinna av i durkslag. Blanda pastan med oljan på ett fat. Koka upp grädden i en kastrull och reducera (koka ihop) tills ca ⅔ återstår. Smaka av med salt och peppar. Blanda i spenat och citronskal. Blanda i pastan och ge den ett snabbt uppkok. Blanda i parmesan. Toppa pastan med parmesan och grovhackade hasselnötter. Peppra och servera. 3.5.3226

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.