Dressingen passar bra till annat än brysselkål, så tveka inte att experimentera. Sallad på finstrimlad brysselkål med apelsin-dijonvinaigrette, rostadehasselnötteroch pecorino
Honungsglacerat ankbröst med äppel- och sellerisallad, rostad potatis och apelsinsås. Sedan gjorde jag lite ugnsrostade potatisar också, mest för barnens skull
Tärna getosten och grovhacka hasselnötterna. Skala och skär sötpotatisen i kuber. Skala och riv ingefära och vitlök och blanda med sötpotatisen i en stor ugnsfast form
Ingredienser Portioner. 6 500 g brysselkål 1 msk rapsolja 1 tsk salt 2 krm malen svartpeppar 1 apelsin 50 g smör 1 dl hackad sötmandel Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Hur gott som helst ihop med potatisen och knapriga hasselnötter. I alla fall inte när man som jag älskar potatis i så gott som alla smakformer och skepnader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.