Rostad sötpotatis med grönkål, getost och hasselnötter med stekt vegochorizo
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 st Sötpotatis
  • 2 tsk Färsk ingefära
  • 2 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 1 msk Olivolja, Extra Virgin
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 250 g Grönkål
  • 1 st Rödlök
  • 0.5 st Citron
  • 1 tsk Honung Flytande
  • 1 msk Olivolja, Extra Virgin
  • 1 krm Salt Fint
  • 200 g Getost, Chevre
  • 100 g Hasselnötter
  • 280 g Vegetarisk Korv Chorizo
  • 1 msk Olivolja, Extra Virgin

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.