Gnid in oxfilén i pepparblandningen. 800 g oxfilé i bit. Gör så här. Sätt ugnen på 100 grader. Hetta upp en stekpanna och bryn en fin yta på filén runt om i smör
Hetta upp en stor stekpanna på hög värme och lägg i oxfilén. 800 g oxfilé. Lägg över oxfilén i den ugnsfasta formen, sätt i en köttermometer i den tjockaste delen och stek i ugnen tills termometern visar 40-45 grader för blodigt kött, 55 grader för medium och 65 för välstekt. 800 g oxfilé
ca 250 g Scan Gourmet Oxfilé. Krydda köttet med peppar och salt. Stek köttet i smör i en stekpanna. Vänd när köttsaften börjar tränga upp på den råa sidan
Inlägget Citron & maräng glasstårta dök först upp på Hannas Bageri. En supersmaskig citron och maräng glasstårta som jag delade med mig av till er i somras har jag för mig
Oxfilé i ugn eller som vi säger Kajsas oxfilé är en "allt i ett" rätt där endast man behöver en grön sallad för att komplettera, och endast grönt i salladsskålen, för det finns så mycket rött, gult och orange i formen att om du blandar tomat och röd paprika i salladen så försvinner den på tallriken
Oxfilé. Oxfilé. Stycka oxfilén i 4 bitar. 700 g oxfilé, gärna mittbiten. Gör så här. Rotfruktskaka. Skiva rotsaker och lök tunt, skölj inte grönsakerna då det är viktigt att all stärkelse sitter kvar
Stekt oxfilé med en riktigt, riktigt god rödvinssås och en gorgonzolakräm. Jag stekte även lite extra bacon som jag strödde över oxfilé-biten vid servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.