Jag tycker det är gott att dricka bara som det är, men om man vill kan man söta med lite honung. Receptet på glassen finns upplagt på Rawfood by Ericas blogg och det består av cashewnötter, granskott, kokosolja, honung, citronsezt, spirulina och vatten
Lägg några skedar lätt tinad vaniljglass på varje portion och ställ gärna fram en skål med flagad rostad mandel, grovhackade hasselnötter eller kokos på bordet
Egentligen tycker jag bäst om biscotti medmandeloch saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant medmandel, citronoch vit choklad och det blev jättegott
Egentligen tycker jag bäst om biscotti medmandeloch saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant medmandel, citronoch vit choklad och det blev jättegott
Pressa över saften från en citron. Timjan och oregano. Flagad mandel. Salt och peppar. Flagad mandel. Olja en rejäl ugnsfast form och sprid ut kycklingdelarna, skockorna och lökarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.