Höstgryta med öl och kantareller
Ingredienser1portion2portioner3portioner4portioner5portioner6portioner7portioner8portioner9portioner10portioner11portioner12portioner13portioner14portioner15portioner16portioner17portioner18portioner19portioner20portioner1stfläskfilé(er) 2mskkalvfond5stenbär , krossade1tsksoja , kinesisk2dlÖl , bayerskt1mskvetemjöl1odefinieradsvartpeppar , krossad1odefinieradflingsalt0,5dllingon , rårörda1odefinieradsmör200gramfärskatrattkantareller1stpurjolök(ar) 2,5dlgräddeSallad0,5strödlök(ar) 1odefinieradsalt2stäpple(n) , syrliga300gramvitkål1odefinieradolivolja1odefinieradvinägerTillbehör400gramtagliatelleKöpreceptetNäringsvärdeKcal
www.tasteline.com
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.