Låt den fräsa på medelvärme någon minut eller två innan vitkålenoch fänkålen tillsätts. ja, då får vi hålla oss tillgodo med kålen, palsternackan, svartrötter och rättikan
Förra veckan köpte jag skinkstek för att vi skulle göra skinksnitzel och då passade jag på att köpa två stycken, så den här veckan blev det något helt annat med skinkstek
Eller inte hela rätten, utan den sotade vitkålen. Detsamma med salt och peppar. På föreläsningen med Paul Svensson i förra veckan, var det här en av rätterna han lät oss smaka på
Ta ut dem och blanda dem med olivolja, rosmarin, parmesan och salt medan de fortfarande är varma. Om ni är sugna på snacks, men inte vill proppa magen full med onyttigheter, så kommer här lösningen till er
Mixa dom avrunna kikärterna. Morots- och kikärts biffar med parmesan. Servera med. Gillar verkligen att laga vegetariskt och prova mig fram till olika vegbiff varianter
4 2 förp kikärter (à 390 g) 150 g vitost i bit (20%) 200 g färsk spenat 250 g pajdeg 6 ägg Att ha hemma 1 msk olja 4 dl mjölk 1/2 tsk salt 2 krm peppar Lägg till i inköpslistan
Gråkallt väder fungerar inte så bra ihop med min kropp och nu märker jag av min skadade rygg mer än på länge, med ett litet ryggskott som kom efter tågresan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.