Rör ordentligt till en smidig smet och bred ut i botten på en form med bakplåtspapper. Igår fick jag för mig att baka nått, och nått blev biskvier i långpanna, galet goda då de är jätte super kalla
Den här chokladryffel tårtan gjorde jag till en vän för ett tag sedan. Tillsätt det avsvalnade smöret. Lägg tillbaka den första tårtbotten i formen igen
Här bjuder jag på en riktig godsak till helgen. Falska biskvierKakan. 5 ägg6 dl socker325 gram smält smör 6 msk kakao (eller ingen alls om du vill ha en vit kaka)6 3/4 dl mjöl4,5 tsk bakpulver3 dl kokande vattenVispa ägg och socker pösigt, tillsätt övriga ingredienser och rör. 250 gram rumsvarmt smör2 ägg5 dl florsocker2 hg riven mandelmassa Rör allt till en creme. 200 g blockchoklad och 2 msk oljaSmält tillsammans och låt den svalna lite innan du brer den över smörkrämen
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Riktigt gott var det och om jag ska skryta lite så blev en toppenmiddag med helt fantastiskt kött som stektes till perfekt temperatur, väldigt lyckat
Som ett gott tillbehörtill dem kommer här en av mina Favoriter i Repris. Det märks att det är många som uppskattar bär till smaksättning i en kall sås, får väldigt många sökträffar på just den här hjortronsåsen
Köttfärssås är en rätt som är snabb att laga till och den är god också. Lägg till lite mera jobb och tid och få denna jättegoda pastagratäng på middagsbordet
En god vän frågade om jag alltid gör egen marinad till det kött som jag grillar. Marinaden som jag gjorde till kycklingspetten i veckan är en traditionell och enkel marinad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.