Den blev så uppskattad, att när jag sedan skulle ordna en liten fest för makens arbetskamrater i samband med att hans skulle sluta sitt jobb bestämde jag mig för att göra en pannacottatårtapå liknande sätt
Rör ner hälften av grädden i chokladsmeten – börja med några matskedar, fyll sedan påmed resten. Garnera med flisad choklad, färska hallon och citronmelissblad
Denna tårta blir godare dagen efter och om möjligt godare några dagar efter det med. Smält smöret, tag av kastrullen från plattan och häll i den vitachokladen bruten i bitar
Dessa skulle bres på en smörkräm med lemoncurd och passerade hallon istället för choklad. På DN hittas ett recept med biskvier som inte är så konservativa som jag brukar föredra mina bakverk
Påskig kladdkaka med creme påvitchoklad & passionsfruktOBS. * Blanda äggulor och vispgrädde i en kastrull, värm påmedelhög värme tills första bubblan kommer
När man delar recept på en rabarbercheesecake medvitchoklad. Tyvärr är jag inte helt säker på exakt hur jag gjorde (så går det när man inte skriver ner meddetsamma), men jag har här skrivit ner receptet som jag använder när jag gör blåbärscheesecake, som också är ett bra grundrecept för cheesecake
Vispa sedan upp smeten luftigt, tillsammans med äggen. Häll smeten på kakan i formen. Vitchoklad. Smält smöret i en kastrull och rör ner den grovhackade chokladen tills den smält
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.