Jag täckte tårtan runtom med Noblesseplattor av mörk choklad. Genom att blanda vanligt mandelmjöl med lite halvmixade oskalade mandlar blir botten lite "tuggigare" och knaprigare och matchar den söta och lena pannacottan/fromagen bättre
Garnera med flisad choklad, färska hallon och citronmelissblad. Rör ner hälften av grädden i chokladsmeten – börja med några matskedar, fyll sedan påmed resten
Skär jordgubbarna i oregelbundna bitar och blanda med limeskal. Tillsätt choklad, saft och skal från limen samt de urkramade gelatinbladen när smeten svalnat något
Denna tårta blir godare dagen efter och om möjligt godare några dagar efter det med. blandade med. Smält smöret, tag av kastrullen från plattan och häll i den vitachokladen bruten i bitar
Dessa skulle bres på en smörkräm med lemoncurd och passerade hallon istället för choklad. Vispa med en elvisp ihop smör, lemoncurd, hallon och florsocker
Påskig kladdkaka med creme påvitchoklad & passionsfruktOBS. * Blanda äggulor och vispgrädde i en kastrull, värm påmedelhög värme tills första bubblan kommer
Garnera gärna med färska jordgubbar och maränger. Maränger (köpta går bra med). Häll i den smälta vitachokladen (micra ngn minut för att smälta) och rör runt
Första gången jag gjorde cookiesen (påLCHF-visochmed kokosolja) lät jag degen vila i kylskåp och skar skivor av den, andra gången (med rårörssocker, vaniljsocker och mandelolja) rullade jag degen till bollar direkt och gräddade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.