Har redan fått förfrågningar påreceptetpårabarbercheesecake. Här är en bild pårabarbercheesecaken jag bakade i går och som jag hade med mig till jobb idag
Den här kakan blir bättre ju mindre man rör i den. Tror dock jag sparar kladdkakan till helgen eller något annat lämpligt tillfälle, men om ni vill baka finns här mitt bästa receptpå kladdkaka - denna variant meden riktigt god lakritskolafudge på och passar utmärkt att servera med grädde och färska bär
Jag valde att fylla mina skal meden ganche gjord på hallonpure, choklad och lite lakritslikör från Italien som jag fått till skänks för att använda i något recept
Jag började så klart genast googla receptmed detta nyttiga och c-vitaminrika bär, och föll för en kaka med cholad och tänkte att havtornets sura smak måste gifta sig fint tillsammansmed choklad
Den blev så uppskattad, att när jag sedan skulle ordna enliten fest för makens arbetskamrater i samband med att hans skulle sluta sitt jobb bestämde jag mig för att göra en pannacottatårta på liknande sätt
Den här goda kladdkakan medvit choklad och saffran gjorde jag till bokklubbsjulmiddagen, och eftersom jag hade lite tidspress när jag fixade medmiddagen blev allt inte helt perfekt
Häll över gräddblandningen lite i taget i en fin stråle i den smälta chokladenmedan du rör om. Undertiden som gelatinet ligger i blöt hackar du chokladen i små bitar
Får pappret sitta kvar så "drar" det med sig tårtbottennärden svalnar och kanten veckar sig. Ett tips påen rak och fin botten är om du precis när du tagit ut botten ur ugnen
Här kommer receptet i repris om det är någon som vill baka. En klassisk midsommartårta med jordgubbar, vaniljkräm och vispgrädde är aldrig fel, men det är alltid spännande att testa något nytt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.