Stek kycklingbitarna runt om i en het stekpanna med smör i ca 5 minuter. 25 dl ljust & milt fullkornsvetemjöl. 125 g smör. 5 dl vatten. 5 st purjolök. 5 tsk salt
Sätt ugnen på 175 grader. Häll smeten i en smord och bröad form och grädda längst ner i ugnen på 40-45 minuter. 5 tsk bikarbonat. 5 tsk bakpulver. 5 tsk kanel. 5 dl morötter. 75 dl rapsolja. 5 tsk pressad citron
Hetta upp oljan till 175° och fritera ett par kakor åt gången tills de fått fin färg. 25 g smör. 5 dl strösocker. 5 dl vispgrädde. 5 dl mjölk. 5 dl vetemjöl
150 gram smör (rumsvarmt). Grädda i 175 grader ca 35 – 40 min. Kaka är färdiggräddad efter ca 35 – 40 minuter i 175 grader. 150 gram smör. 175 grader ca. 175 grader
1 röd chili, 2 msk olivolja, 1 stor gul lök, 0,5 st purjolök, 4 st vitlöksklyftor, 400 gr köttfärs, 400 gr krossade tomater, 500 gr passerade tomater, 1 köttbuljongtärning, 3 msk mango chutney, 1,5 msk oregano, 1 msk paprikapulver,2 msk tomatpuré, salt och peppar. 5. Tillaga mitt i ugnen på 200 grader i ca 25-35 minuter. 0,5 st purjolök. 500 gr passerade tomater. 1,5 msk oregano. ca 25-35 minuter