Påskig kladdkaka med creme påvitchoklad & passionsfruktOBS. * Blanda äggulor och vispgrädde i en kastrull, värm påmedelhög värme tills första bubblan kommer
Skär jordgubbarna i oregelbundna bitar och blanda med limeskal. Tillsätt choklad, saft och skal från limen samt de urkramade gelatinbladen när smeten svalnat något
Denna tårta blir godare dagen efter och om möjligt godare några dagar efter det med. blandade med. Smält smöret, tag av kastrullen från plattan och häll i den vitachokladen bruten i bitar
Dessa skulle bres på en smörkräm med lemoncurd och passerade hallon istället för choklad. På DN hittas ett recept med biskvier som inte är så konservativa som jag brukar föredra mina bakverk
300 g vitchoklad. 3 passionsfrukter. 2 passionsfrukter. Fyllning300 g vitchoklad 2 dl vispgrädde 600 g Philadelphia Original 1 dl strösocker 3 passionsfrukter. Garnering maräng, gärna rosa 1 ask physalis, halverade 2 passionsfrukter färsk citronmeliss ätbara blommor, t ex penséer i olika färger
4 100 g skalad sötmandel 100 g vegansk vitchoklad 1 bittermandel 1/2 dl vatten 1/2 dl rörsocker 1 krm salt 1 burk kokosmjölk (à 400 ml) Vid servering 250 g tinade frysta hjortron Lägg till i inköpslistan
Vi grillade fransyska, majs, gjorde pommes på grillen och drack lite rosé till det. Louise var efterrättsansvarig, och hade med sig den här ljuvliga pannacottan som innehöll vitchokladoch var toppad medpassionsfrukt
Riv mandelmassan fint på rivjärn och blanda med de övriga ingredienserna. Men nån slags rutin har jag väl fått på de här åtta åren så det gick bra med allt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.