Sen tar du en sked kaksmulor igen, vaniljgräddeoch sen hallonsås. Häll grädden i en bunke och vispa. Lägg sedan en rejält toppad matsked av vaniljgrädden
Koka upp gräddenoch fördela i respektive bunke under omrörning till en jämn smet. Det första han fick upp där var dubbel chokladkrämmed jordnötskrokant och bär, och den fick det bli
Och sedan den vispade grädden. nu blev det vit chokladkräm istället och hur gott som helst, dessutom skulle man bara kunna ringla den här krämen över exempelvis en fruktsallad
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Skala apelsin och grapefrukt med en vass kniv. Ta skålen från värmen och vänd i yoghurt. Lägg ut citrusfrukten på assietter och toppa med en klick cho-kladkräm
Koka upp gräddenmed sirapen, och slå det över chokladen. Idag grattar jag dotter Josefin som fyller år, och det får bli med den här ljuvliga chokladkrämen
Låt sedan chokladkrämen stå minst en timma i kylskåp, gärna längre. Häll över den smälta chokladen i en bunke och vispa samman med ägget och äggulan tills det blir till en jämn smet
Servera med en klick gräddeoch lite färska bär. Man kokar upp en rad med ingredinser och låter det småkoka någon minut, låter det stelna i kylen och sen är det klart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.